Граждани се събраха пред сградата на Народното събрание в подкрепа

...
Граждани се събраха пред сградата на Народното събрание в подкрепа
Коментари Харесай

Протест в подкрепа на Никола Минчев пред Народното събрание

Граждани се събраха пред постройката на Народното събрание в поддръжка на Никола Минчев , до момента в който в пленарната зала тече дебатът за оставката му като ръководител на Народното събрание. 

Малко след 10.30 часа при тях пристигнаха депутати от " Продължаваме промяната ", които им благодариха за дейната позиция и за решението им с дейностите си да защитят парламентаризма и демокрацията, оповестява. 

" Аз съм тук поради всички петоколонници, които не престават да натискат страната ни в блатото . Те събират всички българи в разнообразни кошове за отпадък и спъват демократичното развиване на България ", сподели един от жителите.

Народните представители заявиха, че ще продължат да отстояват правилата на обединението - правосъдна промяна, повишение на приходите и пенсиите, битка със сивия бранш, поддръжка за бизнеса.

" Това, което се случва сега, е още повече да отблъснем хората от парламентаризма, от концепцията, че България може да се ръководи по този метод. Ние не сме президентска република. Трябва да се у правлява от държавно управление, определено от парламент, който да работи ", съобщи различен от подкрепящите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР