Граждани алармират за кражби на гориво от автомобили в столичния

...
Граждани алармират за кражби на гориво от автомобили в столичния
Коментари Харесай

Столичани пропищяха от кражби на гориво

Граждани сигнализират за обири на гориво от коли в столичния квартал " Лозенец ".

Мариела Кацева написа в обществената мрежа Facebook, че в късните часове на 30 декември незнайни са източили горивото от автомобила й. Колата й била паркирана на улица " Кръстьо Сарафов ".

" Източиха цялостен контейнер на колата. И това ни се случва към този момент няколко пъти на тази улица ", написа дамата.

Мариела отбелязва, че капачката за резервоара се е заключвала, само че крадците са я счупили. 

" Искам да благодаря на будния жител, който беше подал сигнал в полицията, които ни се обадиха в 4:30 часа ", прибавя още дамата.

Жената е подала тъжба в полицията, само че се съмнява, че органите на реда ще съумеят да разкрият причинителите.

" Знам, че няма да ги заловен, само че все пак към този момент пуснахме сигнал. Предните пъти бяхме със общоприета капачка и мъжът ми постави такава със заключване, само че се оказа, че нищо не ги стопира - чупят и не престават. Съветът на служителя на реда беше да зареждаме малко гориво ", отбелязва тя.

По думите й има и други хора, които са пострадали.

" Това значи, че някой съществено си практикува източване на гориво и рано или късно ще попадне на някой различен, който ще го отучи по неприятния метод ", споделя Мариела.

Общинският консултант в София от групата на " Продължаваме промяната – Демократична България " и " Спаси София " Борис Бонев написа в мненията, че за пети път му точат горивото от автомобила.

" На мен също към този момент 5 пъти ми точат бензина в региона. Подозирам, че всякога е еднакъв човек, решил че няма за какво да заплаща за гориво, в случай че някои наивници като нас към този момент са го създали. Не чакам и никаква реакция от полицията - откакто хванах човек да краде от къщата ми, наблюдавах го до мястото, където той живее (блока на Св. Наум), дадох тъкмо изложение до най-малкия подробност, в това число марки на облеклата му..накрая получих писмо, че не са съумели да открият причинителя ", твърди Бонев.

Снимка: Мариела Кацева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР