Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт

...
Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт
Коментари Харесай

Графа обяви първия си концерт на Национален стадион Васил Левски

Графа избра ексцентричен метод, с цел да разгласи първия си концерт на Национален стадион " Васил Левски ". Влади Ампов се появи на сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно оборудване и зашемети защита група правилни почитатели с новината за идния концерт.

" Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион " Васил Левски " - с този къс анонс Графа показа събитието в обществените мрежи. Влади Ампов от десетилетия основава емблематични шлагери - песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме.
Снимка: Монте Мюзик
Най-продуктивният ни артист и композитор не стопира да изпраща послания посредством музиката и образеца си. Само преди две седмици той показа " Вековна гора ", колаборацията с Мистерията на българските гласове, като съобщи, че България е неговия дом, свят, мощ и място, което сбъдва фантазии.

Продажбата на билетите за концерта на Графа на Народно събрание " Васил Левски " започва в 10 часа на 22 март. От " Eventim " прецизират, че първите три хиляди билети са на промоционални цени, които важат 72 часа от старта на продажбите или до привършване на количеството.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР