Градските организации на ГЕРБ избраха днес делегати за конгреса на

...
Градските организации на ГЕРБ избраха днес делегати за конгреса на
Коментари Харесай

ГЕРБ избира делегати за конгреса на конвейр в Империал

Градските организации на ГЕРБ избраха през днешния ден делегати за конгреса на партията, който ще се организира на 7 юли.

По право там отиват регионалният шеф Здравко Димитров-Зико, ръководителят на градската организация и кмет на града Иван Тотев, депутатите от Пловдив Менда Стоянова, Димитър Лазаров и Атанас Ташков. Право да участват на форума имат Спас Гърневски, който е определен в Парламента от гражданската квота и Вежди Рашидов, а също по този начин и всички останали депутати и министри.

По право във форума вземат участие и 6-та ръководители на градските организации - Георги Стаменов (Централен), Стефан Дедев (Северен), Ясен Михайлов (Западен), Иван Стоянов (Източен), Костадин Димитров (Тракия) и Георги Василев (Южен).

В хотел " Империал ", който е благосъстоятелност на кметската фамилия, са се провели събранията на регионите Западен, Южен и Източен. В конферентната зала на хотел " Лайпциг " са заседавали членовете на ГЕРБ от регион Централен. За конгреса са определени общинският консултант от ГЕРБ Александър Радев, който работи в Жилфонд, и Петър Ганев, чиновник в Онкодиспансера. От регион Северен за партийния конгрес отпътуват шефът на " Градини и паркове " Стоян Алексиев и шефът на Жп възел - Пловдив Гошо Къчков, който е и общински консултант. В Южен са определени за делегати изпълнителният шеф на фондация " Пловдив 2019 " Кирил Велчев и Георги Юруков, който е наемател на общинско помещение в РУМ Молдавия. Делегатите от " Тракия " са зам.-кметът Александър Държиков и шефът на " Старинен Пловдив " Йордан Илиев. От регион " Западен " отпътуват Дамян Петров и Димитър Караилиев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР