Градината ви ще бъде уникална сама по себе си, след

...
Градината ви ще бъде уникална сама по себе си, след
Коментари Харесай

Вижте градината на този човек и ще се изумите!

Градината ви ще бъде неповторима сама по себе си, откакто приложите на процедура някои от тези хрумвания!

Нашият динамичен живот със своята безконечна блъсканица просто изисква периодическа отмора на прелестно и умерено място.

Малкият оазис в личната ви вила през днешния ден е същински разкош. В края на краищата тук можете да избягате от шума и суетата на огромния град, умерено да си почивате измежду тишина и успокоение.

Забавното е, че доста хора мислят, че основаването на ландшафтен дизайн е комплицирано и недостъпно. Но в действителност това е изцяло неправилно. Между другото, доста щастливи притежатели на такива крайградски зони не си дават сметка, че са не по-малко опитни ландшафтни дизайнери. Те интензивно прекопават зелените си площи, засаждат екзотични растения, декорират брега на езерцето си и даже построяват извънредно истински паркове, без да знаят, че към този момент са ангажирани в основаването на ландшафта със личните си ръце.

Така се случи и в този случай. Този човек просто обичал да работи в своята градина и пристрастен с това прелестно занятие, не забелязал по какъв начин елементарната градина се трансформирала в същинска приказна страна!

Всичко било толкоз стилно и изтънчено, като че ли в неговата градина работили няколко опитни ландшафтни дизайнери. Съседът бил основал всичко със личните си ръце.

Приятно е да създадете тревен килим, който да ви разрешава да ходите боси, даже да лежите върху него, като се наслаждавате на мекотата му. Тревната повърхност дава чувство за успокоение и комфорт.

Вижте по какъв начин автентично можете да проектирате цветните лехи в градината си! Тази, да вземем за пример, е направена от остарели тухли – какъв брой хармонично наподобява цялостната комбинация!

Червените тухли, ситуирани на тревата са налични и доста функционални!

Озеленяването освен оформя архитектурния и артистичния външен тип на крайградската зона, само че и усъвършенства микроклимата.

За да създадете в действителност занимателно малко мини-езерце, би трябвало да се сдобиете с елементарна вана, която не е нужно повече да стои “заточена ” в бараката. И за организирането на това малко езерце, напъните ще са минимални.

Друг метод да създадете в градината си неповторима зелена комбинация, е да  направите ограда от пластмаса. Тя е доста издръжлива и практична. Сега производителите оферират пластмасови огради за цветни лехи, които на око са сложни за разграничаване от естествения камък или дърво.

Друго извънредно решение за цветна леха. Оригинално, просто и красиво.

Тук виждаме сполучлива композиция от естествени и изкуствени материали.

Внимателно проектираната и с усет подредена каменна ограда придава на всяка растителна комбинация елегантен външен тип, защото акцентира нежността и крехкостта на цветята.

Добавете радостни и радостни нотки в пейзажа на градината си, като употребявате разнообразни изобретателни детайли.

Много стилно наподобява единната цветова гама при оформянето на оградата и обособените ограждения.

Ето още един добър образец за потреблението на тротоарни плочки като ограда за цветната градина.

За доста градинари обичаният признак в градината е алпийската пътека, която може да сътвори илюзията за естествена каменна живопис с цветя. Основното тук е да не се страхувате да експериментирате. Харесва ли ви този вид?

Декоративна дървена ограда за цветни лехи се употребява за основаването на селски жанр. Дървото е съчетано с камък, култивиран фигури, пейки и люлки.

Освен това можете да се обзаведете с красиви кошници за цветя и високи саксии. Или пък да отглеждате непретенциозни типове цветя в най-неочаквани предмети и съдове.

Универсалността на бетонните бордюри разрешава да ги употребявате във всеки ъгъл на градината.

Съгласете се, че местата от цветната леха, където са били употребявани камъни, наподобяват доста по-интересно.

Масивната дървена ограда се вписва извънредно хармонично.

А по какъв начин ви се коства тази тухлена украса?

Вижте още: Как да отглеждате картофи? Супер концепция за добра годишна продукция!

Да, несъмнено, всичко това може да наподобява прекомерно комплицирано и постоянно можете да ангажирате експерти, които да осъществят вашите хрумвания за забележителна сума пари. Но не е ли по-добре да създадете тази хубост със личните си ръце?

Тези цветни лехи ще вдъхновят вашето изобретателно търсене, яркото ви въображение и работа, които с горделивост можете да покажете на вашите другари. Защо да се лишите от това наслаждение?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР