Град Бургас ще приеме Семинар за подготовка и издаване на

...
Град Бургас ще приеме Семинар за подготовка и издаване на
Коментари Харесай

Бургас приема съдийски семинар по кикбокс през октомври

Град Бургас ще одобри Семинар за подготовка и издаване на народен съдийски лиценз на нови съдии на 3-ти октомври тази година. Организатор е Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, а семинарът ще бъде управителен от Красимир Димов и със съдействието на членовете на съдийската комисия кръг и татами.

Федерацията ще поеме разноските по организацията, като всеки участник ще заплати самичък разноските за настаняване и избраната такса за присъединяване в семинара в размер на 50 лв., написа boec.bg.

На свое съвещание на Управителния съвет, БККМТ реши отсега-нататък лагерът на националния тим и интернационалната академия за съдии да не съответстват с лагери и други клубни мероприятия.

Нова възрастова категория ще бъде въведена от идващото Държавно състезание по кикбокс в жанр лоу кик. Надпреварата ще се организира сред 13-ти и 15-ти септември в град Шумен, а в нея ще се позволява присъединяване на деца (момичета и момчета) на 11/12-годишна възраст. В нея ще се играе два рунда по 1 минута с 1 минута отмора, а при 1 нокдаун се стопира срещата. Тегловите категории са 28 кг, 32 кг, 37 кг, 42 кг, 47 кг, + 47.

БККМТ одобри за нови свои членове два клуба - " Спорт и сигурност " и " Елит " от гр. Сливен.
 Турнир по кикбокс за деца в жанр киклайт контакт
Турнир по кикбокс за деца в жанр киклайт контакт

Входът е свободен за всички искащи да посетят събитието
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР