Говорят експертите: Политическото ниво е на кота -2“, защо в

...
Говорят експертите: Политическото ниво е на кота -2“, защо в
Коментари Харесай

Говорят експертите: „Политическото ниво е на кота -2“, защо в парламента надделяват емоциите?


Говорят специалистите: „ Политическото равнище е на кота -2 “, за какво в Народното събрание надвиват страстите?Димитър Ганев е безапелационен, че нито една политическа партия няма полза от предварителни избори.

Защо в Народното събрание надвиват страстите, а не разсъдъка? До какво ще докара размяната на груби реплики сред политическите водачи? Тези въпроси обсъждаха в студиото на „ Тази събота “
политолозите Димитър Ганев и Любомир Стефанов.
„ За страдание това е следващото събаряне на политическото равнище. Ако приемем, че равнището леко се беше повдигнало, то през последните дни то беше натикано на кота -2, тъй като страстите явно надвиват. Дълго време те не са си говорили. Хипервентилирани са и търсят метод да освободят напрежението “, изясни Любомир Стефанов.

Той счита, че основните политически партии в парламента са провели договарянията по оферти от „ Продължаваме промяната “
документ (т.нар. меморандум) в обратна посока.
„ Ако искаш да обсъдиш нещо с сътрудниците си, първо им се обаждаш, по-късно влизате в един развой на опознаване на този документ, на разбор и на схващане. Едва по-късно си казвате, каквото желаете, през медиите – в случай че има някакво разминаване в мненията и с цел да се реализира някакъв напън “, разясни Стефанов.
„ Прословутото турско кафе се появи в медиите
и по време на срещата на бойко Борисов с Лютфи Местан в Кърджали. Тогава те изпиха турското помирително кафе. Когато в този момент чух за „ мазното турско кафе “ си припомних, че това е претекст, който се появява за повторно в българската политическа история “, разяснява от своя страна Димитър Ганев.
Според него тук въпросът е дали тези конфликтни
обстановки и несъгласия ще доведат до някакви действителни последствия – да вземем за пример до разглобяването на така наречен сглобка. Той е безапелационен, че към днешна дата нито една политическа партия няма полза от провеждането на предварителни парламентарни избори.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР