Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че ожесточеното

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че ожесточеното
Коментари Харесай

Кремъл призна, че води информационна война

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че яростното внимание на медиите в западните страни и претенциите към съветските публицисти демонстрират, че Русия не губи осведомителната война. Ожесточеното внимание във връзка с съветските медии е огромна неточност, сподели тя в изявление за телевизионния канал NTV, което беше излъчено в събота.

В отговор на въпроса дали Руската федерация губи осведомителната война, тя отбелязва: " Ако губехме, тогава щеше да е доста по-различно - тогава нямаше скоростно да пренаписват вътрешните закони във Франция, Германия, Англия във връзка с условията към медиите, публицистика и така нататък Не биха призовавали притежателите и представители на международните медии и обществени мрежи с условието да блокират всичко, обвързвано с Русия, тогава нямаше да има искания към нашите публицисти ".

" Нас дълго ни учеха, а ние взехме и се научихме и започнахме да го вършим дори доста по-добре ", добави Захарова.

" В момента има комплициране на Запад: какво да вършим с тях? В обществените мрежи те могат да пишат свободно в цялата страна за нещата, които мислят, да разгласяват фотоси и така нататък Мигът на цялостното комплициране [в западните страни] пристигна и оттова огромната им неточност по отношение на обстоятелството, че ние също разпространяваме информация ", - заключи тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР