Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова коментира темата с новозакупения апартамент

...
Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова коментира темата с новозакупения апартамент
Коментари Харесай

От прокуратурата разкриха дали са сезирани за апартамента на Цветанов

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова разяснява тематиката с новозакупения апартамент на Цветан Цветанов.

``
реклама

" Подаден е сигнал от гражданско придвижване " Боец ", тъй че, както по отношение на всички сигнали, ще предприемем всички дейности. Прокуратурата е сезирана, казусът още не е разпределен. Мога единствено да кажа като прокурор, в случай че да речем, на мен се падне тази кореспонденция, всекидневно се изискват документи, изисква се информация от Агенцията по вписванията, вземат се пояснения от продавачи, от купувачи, прави се една експертна информация за пазарната стойност на избран парцел и се взема решение дали има осъществено закононарушение ", сподели тя.

" Няма спънка прокуратурата, в случай че бъде сезирана, да разпореди проверката да бъде осъществена от Комисия за противопоставяне на корупцията и
за лишаване на нелегално добитото имущество (КОНПИ). Ако и КОНПИ са сезирани, както запознат съм вас, евентуално и прокуратурата ще им разпореди на тях инспекцията, след което решаващото деяние ще бъде на прокуратурата ", разяснява още Арнаудова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Евстати (преди 1 минута) Рейтинг: 3071 | Одобрение: 1631 Демек тъй като е за цвъцко, чакаме...... Напиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР