Говорителят на OВA в Одеса Сергей Братчук съобщи за трагичната

...
Говорителят на OВA в Одеса Сергей Братчук съобщи за трагичната
Коментари Харесай

Мина взриви мъж, докато си почива на плажа в Одеса

Говорителят на OВA в Одеса Сергей Братчук заяви за трагичната гибел на мъж, който си почивал на миниран плаж макар предизвестията на управляващите.

Това той направи във видеообръщение.

„ Този ​​човек, още един път, откровени съболезнования на всички родственици и другари, умря преди по-малко от час. Почивайки на плажа. На Черноморското крайбрежие на Одеска област. Той умря не от безоблачен удар, не от противников бойкот и разследваща група, а почина – взривен от мина “, сподели Братчук.

Той прочувствено прикани хората, които посещават плажовете макар възбраната, изключително с деца.

„ Не знам какъв брой пъти би трябвало да дублирам на всеки, който се пробва да стане основният претендент за „ Наградата Дарвин “ за глупавите и безотговорните и които дружно с деца - дребни или по-големи, се пробват да си създадат селфита на табелите с надпис " Бомбардиран " или " Мини ". Как да ви викам? За да не летят ръцете, краката, главите ви над Черно море и плажовете на Одеска област. Сега, когато има война и всичко е минирано. Не вярвате ли? Този човек, за жалост, също не вярваше. Но той почина, удари го мина ", добави той.

Братчук акцентира, че няколко часа преди нещастието на 20 метра от брега на Одеса е взривена мина.

В ОК " Юг " разкриха детайлностите към нещастието. Те означиха, че умрелият мъж си почивал на плажа със фамилията си.

„ На един от плажовете в региона на Одеса мъж се взриви на незнаен обект. Семейството, макар възбраната, пристигна да почива на брега. Докато майката и синът разопаковаха нещата, бащата реши да мери дълбочина и температура на водата. Няколко минути по-късно във водата гръмна детонация, раните на мъжа са несъвместими с живота. На място работи следствено-оперативна група ", написа в отчета.

UNIAN заяви, че плажовете на Одеса са всеобщо цялостни с жители, макар заплахата от мини в морето и крайбрежието. Полицията била взела ограничения - летовниците са изгонени от плажовете.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР