Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков осъди в понеделник плановете на

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков осъди в понеделник плановете на
Коментари Харесай

Русия определи планираните британски санкции като "атака срещу бизнеса"



Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков осъди в понеделник проектите на Обединеното кралство да разшири глобите против Русия.

Това страна факт, откакто ден по-рано английският външен министър Лиз Тръс предизвести, че Обединеното кралство може да разшири санкционните ограничения, с цел да се включи и бизнеса, в случай че Русия нападна Украйна.

" Санкциите са нещо законно и нещо публично утвърдено с решение на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. В случая приказваме за неприкрита офанзива против бизнеса ", уточни Песков и добави, че Русия ще отвърне, в случай че Обединеното кралство реши да продължи с наказателните ограничения.

През уикенда английският външен министър Лиз Тръс сподели, че Англия ще предприеме законодателни стъпки през идната седмица, които ще й разрешат да разшири методите, по които може евентуално да глоби Русия.

Появявайки се в неделя в няколко утринни излъчвания на английски медии, тя посочи, че всяка компания или всяко лице, които имат връзки с Кремъл, ще дават отговор на изискванията за наказания при положение на съветско " навлизане " в Украйна.

Висшият английски посланик също по този начин означи, че е " доста малко евентуално " да бъдат изпратени английски сили да се бият в Украйна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР