Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира пред медиите думите на

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира пред медиите думите на
Коментари Харесай

Отблъскваща гледка: Путин оцени мерака на участниците от Г-7 да се съблекат

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява пред медиите думите на английския министър на защитата Бен Уолъс. Припомняме, по-рано той сподели, че съветският президент Владимир Путин страда от комплекс за непълноценност. Според Песков сходно изявление приказва за ниската просвета на министъра.

Той също по този начин сложи диагноза на самия Уолъс, като сподели, че страда от „ нападателна липса на просвета “.

Песков изясни, че Уолъс не е самичък в това и сходни думи от устата на високопоставени чиновници приказват за общо ниско равнище на политическа и персонална просвета. В резултат на това чиновниците не са в положение да вземат решение проблеми, а единствено ги основават, акцентира ръководителят на пресслужбата на съветския водач.

„ Такава неучтивост, другояче не можете да го наречете, хвърля сянка върху страната, която съставлява “, сподели Песков.

Припомняме, че Бен Уолъс в изявление за публицисти на LBC Radio сподели, че Владимир Путин има „ мачо виждане за света “, като по този метод поддържа английския министър председател Борис Джонсън.

Преди това той назова политиката на съветския президент образец за " токсична неустрашимост ". Той сподели още, че в случай че водачът на Руската федерация беше жена, войната в Украйна просто нямаше да стартира.

От своя страна самият президент на Руската федерация отговори на това с увещание за държанието на английския министър председател Маргарет Тачър на Фолкландските острови и войната, оповестена от тази жена против Индонезия.

Той разяснява и неотдавна оповестеното предпочитание на водачите на Г-7 да се съблекат за фотосесия. Такава смешка озвучиха членовете на Г-7 в Германия.

Припомняме, че те обсъждаха дали би трябвало да се съблекат, с цел да показват мускулите си на фотографията и да потвърдят, че са „ по-мъжествени от Путин “.

Той изясни, че не е знаел за сходно предпочитание на политиците, само че счита, че сходен театър „ би бил непоносим “, оповестява „ Комерсант “.

" Не знам дали те желаеха да се съблекат до кръста или по-надолу, само че при всички положения гледката би била отблъскваща ", сподели Путин с подигравка.

-
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР