Говорителят на Камарата на представителите и лидер на демократите там

...
Говорителят на Камарата на представителите и лидер на демократите там
Коментари Харесай

Пелоси нападна Тръмп - защо е спрял работата по икономическия план за отговор на коронавируса

Говорителят на Камарата на представителите и водач на демократите там Нанси Пелоси нападна американския президент Доналд Тръмп и го упрекна за " цялостния хаос " в Белия дом, откакто американският президент спря договарянията за стимулиране на стопанската система в изискванията на ковид. Пелоси съобщи, че президентът " се слага преди всичко " за сметка на страната, написа БГНЕС.
" За следващ път президентът Тръмп сподели същинската си същина: поставяйки себе си преди всичко за сметка на страната, с цялостното съучастничество на някои членовете на Конгреса ”, съобщи Пелоси, откакто Тръмп отсрочи договарянията за нов стопански проект за интервал след президентските избори на 3 ноември.
 Камарата на представителите на Съединени американски щати поддържа в допълнение пари за възпитаници и фермери Камарата на представителите на Съединени американски щати поддържа в допълнение пари за възпитаници и фермери
Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри с болшинство законопроект за краткотрайно финансиране на федералното държавно управление до 11 декември. Д...
" Ясно е, че Белият дом е в цялостен хаос ", сподели Пелоси и добави, че Тръмп е пренебрегнал предизвестията на Федералния запас, че прекомерно дребното поддръжка ще докара до едва възобновяване и ненужни компликации за милиони американски семейства и предприятия.
Припомняме, че Тръмп беше диагностициран с ковид, като брачната половинка му Мелания също е с болна, а общо 13 души от близкото обграждане на Тръмп също са с COVID-19. Кой е последният открит към този момент случай -!
Още: " "
" "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР