Говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария

...
Говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария
Коментари Харесай

Украински министър обеща да влезе в Москва с танкове. Русия отговори

Говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова разяснява обещанието на украинския министър на инфраструктурата Владимир Омелян да влезе в Москва с танкове, предава РИА Новости.

По-рано Омелян, разяснявайки самодейността за основаване на единно транспортно пространство с Русия, съобщи, че несъмнено ще посети Москва, само че с танкове, дружно със съдружниците на Украйна. Не закъсня и отговорът от Москва.

„ Скъпи приятелю, та Москва, в която вие ще влезете „ дружно със съдружниците на танкове “, се намира в американския щат Айдахо “, написа Захарова в обществената мрежа Facebook. Говорителката на съветската дипломация засяга град Москоу (съвпадащ на британски с съветската столица – Moscow), намиращ се в Айдахо.

Руският сенатор Алексей Пушков също отговори на украинския министър, като му подсети, че и нацисткият водач Адолф Хитлер е имал „ съществени планове да влезе в Москва “ през Втората международна война. Той в същото време изрази убеденост, че „ киевчаните могат да влязат само в помийна яма”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР