„Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че

...
„Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Говорих с Трифонов по телефона – излъга ме, че ще се обади на премиера


„ Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че ще се обади на премиера Кирил Петков “, сподели депутатът Христо Петров, прочут още като Ицо Хазарта в „ Лице в лице “.

„ Казах му – виж в този момент, познаваме се от 20 години. Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 година за първи път аз ти звъня, с цел да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да приказваш него. Това не е шоубизнес. Това е страна, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона “, описа Петров.

По думите му Трифонов заречен, че ще се чуе с премира и се разделили с положителни усеща, само че това по този начин и не се случило.

„ Няма по какъв начин да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е комфортно и когато имаш интерес, и когато ползата ти не е предпазен – да ревеш „ Леле, Македония “, добави още Хазарта.

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ регистрира, че ръководещата коалиция има и неточности. „ Основното, което слушам е – ма ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутата. Ела на мое място, с цел да видиш с кой би трябвало да си приказваш, с цел да ги снадиш до 121 “, сподели Хазарта.

Относно разрива в връзките сред Политическа партия и президента Румен Радев, Петров сподели, че президентът се пробва да се хареса на всички. „ Това е като предишното лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват Коронавирус с чесън и ракия “, даде образец Хазарта.

„ Бих му споделил, че когато искаш да се харесаш на всички, най-после не те харесва никой, само че имам вяра, че той и самичък може да стигне до този извод “, добави Петров.

Повече вижте във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР