Говори се с много за това как трябва да повишим

...
Говори се с много за това как трябва да повишим
Коментари Харесай

С тази здравословна бомба ще повишите имунитета си преди зимните месеци!

Говори се с доста за това по какъв начин би трябвало да повишим имунитета си и аз персонално се старая да го върша по всевъзможни вероятни способи, които са в действителност потребни - пия дестилат от бъз рано заран, храня се здравословно и пия витамини настрана (след консултация с лекар). Нещо в допълнение в този лист е правенето на смутита, като в тази публикация ще споделя за една бомба от витамин C, която пия от време на време, с цел да повиша своя имунитет. За да я направя ми трябват два лимона, вода, мед и джинджифил. 
Нужни са ни два лимона, двеста мл вода, две супени лъжици мед и напълно малко джинджифил (това към този момент е въпрос на вкус). Лимоните се обелват от кората, почистват се от семки и се режат на четвъртинки. Слагат се в блендера. След това се долива двеста мл вода. Джинджифилът се бели, нарязва на ситно и се поставя в блендера. Не слагайте доста в случай че не можете да търпите лютивия му усет. След това се поставят две цялостни супени лъжици мед. Цялото това нещо се блендира до момента в който не се разбие добре в една примес. Прецедете течността през цедилка, с цел да се махнат люспите от лимона. 
 4 храни, с които да вдигнете имунитета си във времена на COVID-19 4 храни, с които да вдигнете имунитета си във времена на COVID-19
Подпомагането на имунната система с натурални артикули е най-хубавото решение, което можете да вземете в интервал на пандемия. Цинкът има...
Остава ви една страхотна и вкусна здравословна бомба от лимон, мед и джинджифил, която може да пиете. Получавате ударна доза витамин C - обезпечено ще ви разсъни повече от кафе. Все отново проверете дали е добре да приемате ударни количества, тъй като при някои хора пиенето на витамин C може да бъде противопоказно. Също по този начин поучавам да видите дали нямате алергия към някоя от съставките - за жал много хора схващат откакто опитат дадена храна. 
Хубавото на това нещо е, че можете да си го извършите вкъщи и да го пиете на работа. Сложете го в една чаша с похлупак или различен сходен резервоар и го съхранявайте в хладилника. Можете да го пиете през целия ден и да се чувствате ободрени и свежи. 
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР