Говорейки за тези страни, които очакват разпада и изчезването на

...
Говорейки за тези страни, които очакват разпада и изчезването на
Коментари Харесай

Путин към враговете на Русия: Притесняваме се да не се простудим на погребението ви

Говорейки за тези страни, които чакат разпада и изгубването на Русия, съветският президент Владимир Путин съобщи, че "притесняваме се единствено за едно нещо - по какъв начин да не настинем на погребението ви ".

"Засилването на нашата страна и гледайки това, което се случва по света, в други страни, бих желал да кажа на тези, които чакат последователното раздробяване на Русия - в този случай единствено се тормозим за едно нещо - по какъв начин да не настинем на погребението ви ", съобщи президентът путин на срещата на Валдайския спорен клуб.

Руският президент Владимир Путин добави, че е горделив от Русия и жителите й, които са създали всичко допустимо с цел да си оказват помощ един на различен по време на сложния и тежък интервал на пандемията с Ковид-19.

"По време на най-тежките моменти на пандемията се усещах и почтено казано, към момента се усещам горделив от Русия ", съобщи Путин.

"От нашите жители и от тяхната подготвеност да създадат всичко допустимо един за различен и несъмнено, най-много от нашите доктори, медицински сестри и парамедици - от всички, без изключения, които са стълбове на нашата здравна система ", сподели президентът на Руската федерация.

Руският водач означи също по този начин, че въпреки и интернационалната общественост да се пробва да активизира напъните и силите си в борбата против пандемията с Ковид-19, е можело да се направи повече.

"В изправянето против Ковид-19 опасността, интернационалната общественост се пробва да вземе избрани дейности за готовност и някои неща се вършат взаимно ", сподели президентът.

"Но в това време, желая да кажа непосредствено, че не всичко, което е нужно, се прави в лицето на това колосално общо предизвикателство ", добави Путин.

Русия е съумяла да откри салдото сред това да слага живота и здравето на жителите преди всичко по време на коронавирусната пандемия, като в това време пази стопанската система от шоковете, съобщи съветският президент.

"Животът и здравето или жителите, без подозрение идват преди всичко ", безапелационен бе Путин.

"Естествено, животът и здравето са свързани със системите за опазване на здравето, които би трябвало да бъдат мощно подкрепяни от федералните и други бюджети ", добави той.

"Икономиката би трябвало да действа с цел да има доходи.... с цел да пораства държавният бюджет. Всичко е толкоз обвързвано. Ключово е да се откри салдото ", съобщи Путин.

"Мисля, че успяхме да намерим този баланс през цялото време ", съобщи президентът на Валдайския спорен клуб.

В същото време, съветският президент разкритикува икономическите наказания, които се постановат от Запада на страни, които са в тежка епидемиологична обстановка посред Ковид-19 пандемията.

"Русия прикани другите народи в Организация на обединените нации да вдигнат икономическите наказания най-малко краткотрайно, на филантропично съображение ", съобщи Путин.

"Не приказвам за глобите против Русия - не ме интересува, ние ще оцелеем, само че има доста други страни, които са затруднени и към момента се борят с инфекцията от ковид и даже не се нуждаят от външна помощ, а просто от повдигане на глобите, най-малко в филантропичната сфера, за медицински помощи, заеми, съоръжение и софтуерен трансфер ", изясни той.

"Това са напълно филантропични въпроси, не са ли? Но никакви рестрикции не са вдигнати заради аргументи, които нямат нищо общо с филантропичните въпроси ", акцентира съветският президент.

Към днешна дата, повече от 41,3 милиона души бяха инфектирани с ковид по целия свят. Има към 1,13 милиона смъртни случая, съгласно университета Джон Хопкинс.

Валдайският спорен клуб се организира в Москва от 20 до 22 октомври. Тази година тематиката е "Пандемичните уроци и новите цели: Уроците на пандемията и новата политика: Как да превърнем международната рецесия във опция за света ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР