Говорейки пред мрежата CNN Turk, турски експерт по сигурността и

...
Говорейки пред мрежата CNN Turk, турски експерт по сигурността и
Коментари Харесай

Анкара: Американските сили ще нападнат Турция, през базата в Гърция

Говорейки пред мрежата CNN Turk, турски специалист по сигурността и тероризма, на име Чоскун Басбуг,  " предсказа " военна офанзива от американските сили против Турция, през базата в Гърция на пристанището Александруполис.

Твърденията му срещу Гърция и Съединени американски щати бяха отправени по време на негов разбор по CNN Turk за възходящото напрежение сред Гърция и Турция.

Говорейки в мрежата CNN Turk, една от водещите малките екрани в югоизточната ни съседка, Басбуг стигна толкоз надалеч, че предизвикателно да твърди, че Съединени американски щати употребяват Гърция, с цел да ударят Турция военно.

" Тук Америка се готви да нападна Турция, има проект за офанзива, има подмолен проект за опит за навлизане. Затова говорихме доста за Александруполис и се спряхме на него. Защото при положение, че Турция организира военна интервенция, първата посока на метод от сушата е този регион, който обсъждаме ", съобщи турският специалист, показвайки пред себе си картата с американското наличие на гръцка земя, представен от " Фокус ".

Той характеризира Съединени американски щати и Гърция като страни, които съществуват от 200 години, като добави, че Турция " няма да попадне в техния капан ".

" Датите на учредяване на тези страни са едната през 1771 година, а другата през 1821 година С други думи, и двете са страни на 200 години. Ако тези страни бяха умни тук, те щяха да знаят, че Турция вижда този капан и няма да попадне в него ", означи Басбуг, който преди този момент съобщи, че Съединени американски щати: " Подготвят Мицотакис за ролята на Зеленски ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР