Готвеното от правителство посещение в САЩ възмути днес Възраждане. Вчера

...
Готвеното от правителство посещение в САЩ възмути днес Възраждане. Вчера
Коментари Харесай

Депутатските въпроси към Денков – за екскурзии до САЩ и колко струват краставиците

Готвеното от държавно управление посещаване в Съединени американски щати възмути през днешния ден " Възраждане " . Вчера въпросът бе издигнат от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, а през днешния ден пък в пленарна зала в границите на блиц контрола това отекна като " екскурзията до Съединени американски щати ", както Костадин Костадинов я дефинира.

Николай Денков малко отговори на въпроса. Евтин опит за операция , дефинира той изказванията на опозицията. Това е право, опция и обвързване на всеки министър-председател, безапелационен бе Денков. Той даде обещание цялостен доклад за разноските и договореностите, само че откакто мине командировката, както е и в пълномощията.
 Борисов: Ротацията не е непременно
Борисов: Ротацията не е непременно

Имало време и преди да се сменят регулаторните органи

Радостин Василев запита дали Денков прави инспекция по " Чаталджагейт " и какъв е резултатът от нея. Премиерът изясни, че лицата, които бяха визирани в медийните изявления, а точно Асен Василев и Даниел Лорер, към този момент са обяснили защо става дума. Денков не видял да има нарушавания на закона .

От ГЕРБ пък се заядоха с премиера за. От парламентарната естрада Десислава Трифонова попита акад. Николай Денков за какво комерсиална верига продава краставиците на по-ниска цена от тази, вписана в платформата " Достъпно за вас ". Трифонова уточни и съответни цени.

От Има Такъв Народ също питаха Николай Денков за инфлацията и какво прави държавното управление, с цел да я понижи, само че значимата тематика потъна в словесното жонглиране на Тошко Йорданов.

Борислав Гуцанов, Българска социалистическа партия пък изиска план от премиера по какъв начин ще се отрази на всяко едно домакинство гласуваната сума от 50 милиарда веро помощ за Украйна от страна на Европейски Съюз за идващите години. Социалистът изиска и прецизен план с какво България ще взе участие и по какъв начин това присъединяване ще се отрази дълготрайно на ползите на страната. Припомняме, че през вчерашния ден бе преодоляно ветото на Виктор Орбан и решението за пакета помощ за Украйна, директна помощ и заеми, за идващите години бе гласувано.
 Асен Василев не чака
Асен Василев не чака " Чаталджагейт " да се отрази на ротацията

Финансовият министър смята проблема като опит за сплашване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР