Готвач от Ню Йорк оказва голямо влияние върху света на

...
Готвач от Ню Йорк оказва голямо влияние върху света на
Коментари Харесай

Запознайте се с Чарли Мичъл, първият чернокож готвач със звезда Мишлен в Ню Йорк

Готвач от Ню Йорк оказва огромно въздействие върху света на изисканата кухня.

В TODAY Крейг Мелвин се отби в отличения със звезда на Мишлен ресторант Clover Hill в Бруклин Хайтс, с цел да беседва с основния готвач и съсобственик началник Чарли Мичъл, който е притежател на премията на Мишлен за млад готвач в Ню Йорк през 2022 година

Мичъл е първият негър шеф-готвач в историята на Ню Йорк, който получава този статут, и едвам вторият негър основен готвач в страната, почетен с тази чест.

Крейг отиде в заведението в Бруклин Хайтс, с цел да разиска достижението на Мичъл и - несъмнено - да опита от изисканата храна, която го е направила модернист.

" Исках постоянно да бъда тук и да бъда сериозен готвач в Ню Йорк. Така че това постоянно е било моя цел - споделя Мичъл пред Крейг.

Мичъл към този момент се слави освен с изискана кухня. Роден и израснал в Детройт, Мичиган, основният готвач на известния ресторант в Бруклин развива пристрастеността си към храната и готвенето от своята баба.

" Мисля, че най-вече ми остана в съзнанието това, че когато бях по-малък, тя правеше цяла пържена риба, да вземем за пример цялостен пържен лаврак ", сподели Мичъл. " Мисля, че това се открояваше най-вече. "

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР