Готови сме още сега да има среща на партиите, на

...
Готови сме още сега да има среща на партиите, на
Коментари Харесай

Деница Сачева: Без ГЕРБ не може да има стабилно управление

Готови сме още в този момент да има среща на партиите, на която да се стартира сериозен диалог за правосъдна промяна, акцентира Сачева

" Без ГЕРБ няма устойчиво ръководство на страната, всички избори дотук потвърдиха, че без присъединяване на ГЕРБ не може да има устойчиво ръководство в страната ", съобщи Деница Сачева пред.

" Неистовото предпочитание на Политическа партия да прекалява с политическия маркетинг ще им изиграе неприятна смешка на тях. Не може да приемем сходен вид опростяване и проявление, че политиката е черно и бяло. Хората към този момент ясно виждат какво се случва от цялата тази политическа опаковка. Хората чакат ясни решения по опазване на здравето, обучение, инфраструктура, планове, изоставаме фрапантно в редица браншове от цяла Европа ", добави Сачева. " За първи път плащаме повече, в сравнение с получаваме. Хората ще се уморят в случай че още веднъж влезем в това русло и приканвам нашите съперници да дискутираме по съответни тематики и законопроекти. Да стартираме диалога за правосъдната промяна ", съобщи Сачева. " Каним ги на съответни диалози за това по какъв начин би трябвало да наподобява правосъдната промяна, която би била призната от всички народни представители ", сподели още Сачева.

" Готови сме още в този момент да има среща на партиите, на която да се стартира сериозен диалог за това какви са очертанията на една същинска дълбока правосъдна промяна ", акцентира Сачева.

За листата „ Магнитски “ Сачева разяснява, че е уверена, че Владислав Горанов ще потвърди своята непорочност. „ В случая по-скоро това е непозволен, диспропорционален удар по отношение на него и неговата роля в политиката. Това, че името му се свързва с корупция, на процедура до този миг единственото лице, което твърди, че това е по този начин, е индивидът, който самият се укрива от българското правораздаване сега и има повдигнати 19 обвинявания, и тежки престъпни действия ", добави Сачева.

" Трябва да приказваме за съдържателни политики, да създадем по този начин, че българските институции да са задоволително устойчиви ", означи още Деница Сачева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР