Готови ли сте за фаталния удар. Сърцето на нашата партия

...
Готови ли сте за фаталния удар. Сърцето на нашата партия
Коментари Харесай

Крум Зарков на конгреса на БСП: Провалът на изборите е представен като успех

Готови ли сте за съдбовния удар. Сърцето на нашата партия са нашите членове и симпатизанти, само че мозъкът би трябвало да е тук. От него би трябвало да тръгне възобновяване. Провалът на партията би трябвало да бъде оценен, Българска социалистическа партия би трябвало да се насочи към разговор с гласоподавателите си. Провалът на изборите е показан като триумф, тъй като сме във властта, съобщи по време на конгреса на Българска социалистическа партия Крум Зарков.

" Спомням си по време на акцията. От най-новата политическа партия даваха поръчки, че би трябвало да се работи с Българска социалистическа партия. Тогава загатваха моето име, реакцията беше чудовищна. Днес обаче видите ли, те ни били приели, да одобриха ни по силата на парламентарната математика и по силата на възприятието за отговорност, тъй като не можехме да си позволим да вкараме страната в парламентарна рецесия, само че гласоподавателите не ни одобриха. Вътрешни врагове постоянно е имало, само че външният знак не забелязахме ", сподели Зарков.

Той добави, че е срамно Българска социалистическа партия да загуби изборите от Движение за права и свободи.

" Имаме потребност да отидем да забележим всяка партийна организация, с хора, които страдат, че Българска социалистическа партия е четвърта, че бяхме победени от Движение за права и свободи. Тези хора заслужават да отидем и да ги чуем, като им дадем вяра. Лявото има страховит капацитет, а единствената мощ, която може да го носи, е Българска социалистическа партия ", сподели още Крум Зарков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР