Готова е новата експертиза на 18-годишната Дебора, която стана жертва

...
Готова е новата експертиза на 18-годишната Дебора, която стана жертва
Коментари Харесай

Новата експертиза на Дебора: Средна телесна повреда, била е с опасност за живота

Готова е новата експертиза на 18-годишната Дебора, която стана жертва на безчовечие, приключило с 400 шева. Пораженията по момичето към този момент са избрани не като лека телесна щета, а като междинна, в това число и с заплаха за живота, заяви БТВ.

Черепно-мозъчната контузия е довела до разстройство на здравето на Дебора, което е било краткотрайно рисково за живота. Според специалистите заплахата да загуби живота си е била действителна.

Раните, нанесени с макетен нож по цялото тяло, са довели до обезобразяването на момичето. Новите моменти могат да трансформират, както обвиняването, по този начин и наказването на обвинения.

Новата експертиза по делото „ Дебора “ беше направена от лекари от Пловдив, откакто всички правосъдни медици в Стара Загора си направиха отказ и отхвърлиха да вземат участие.

Димитър Киров, юристът на Дебора, е наясно с новата експертиза, само че е внимателен да разяснява, с цел да не повлияе на идното дело.

„ На този стадий не може да се чака каквото и да е съществено усъвършенстване. Физическите рани зарастват. Възможно е да има следваща намеса върху тях, само че това ще го кажат лекарите. По отношение на психическото положение нещата са комплицирани “, изясни адв. Димитър Киров, бранител на Дебора.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР