GOTi - Family & Kitchen и Валерия Дочева, финалистка в

...
GOTi - Family & Kitchen и Валерия Дочева, финалистка в
Коментари Харесай

#СпортЗаВсякоДете с GOTi и Валерия Дочева

GOTi - Family & Kitchen и Валерия Дочева, финалистка в Сезон 8 „ Фермата “ дадоха старт на специфична акция за най-малките - #СпортЗаВсякоДете. С задача да разпространяват физически дейния метод на живот, уредниците се обръщат към родителите и насочват вниманието към изключителна значима тематика – потребността от повече спорт в всекидневието на подрастващите. А за това са нужни само предпочитание и добра мотивация.

„ Благодаря на GOTi Kids, част от GOTi - Family & Kitchen-Меден рудник, по тази причина че одобриха протегнатата ръка в поддръжка на децата. Спортът има значителен принос за построяването и развиването на най-малките и наред с физическите благоприятни условия, учи децата на дисциплинираност, неизменност и почитание.Това е и прелестен метод да върнем техните усмивки, като ги отдалечим от телефоните и ги поканим в спортните зали “, сподели пред Дарик Валерия Дочева, лице на акцията.

Валерия прикани дребни и огромни, без значение от опциите им, да се включат в самодейността. Със съдействието на GOTi Kids те могат да завоюват по пет месечни карти за визити в клуб по художествена гимнастика в RG Triumph Academy, в който Валерия е треньор, за тренировки по изправителна гимнастика “Спорт за всеки ” в клуб TeamV, футбол за момчета или момичeта в ДФК " Звездичка " и киокушин-карате от състезателен клуб Семеен кодекс " СЕНТОКИ-Бургас ".

Участието в е елементарно. При всяко посещаване в детски празненство центърGOTi Kids в „ Меден рудник “ може да се попълни ваучър за присъединяване в акцията. В него се вписват имената на детето, както и стремежи спорт, за който ще се взе участие в томболата. С ваучър може да се взе участие при всяко посещаване вGOTi Kidsдо 22 януари. На 23 януари, дружно с Валерия ще бъдат изтеглени всички печеливши в томболата. Мястото е GOTi - Family & Kitchen-„ Меден рудник “, а началният час е 18.00 ч.

Чуйте какво сподели в ефира на ДарикВалерия Дочева в идващите минути:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР