гостува на ЦСКА 1948 в двубой от 15-тия кръг на

...
гостува на ЦСКА 1948 в двубой от 15-тия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Лудогорец 1:0, съдията "почти нокаутиран"

гостува на ЦСКА 1948 в дуел от 15-тия кръг на Първа лига. Възпитаниците на Станислав Генчев ще се опитат да запишат седма поредна победа в шампионата. Момчетата на Николай Киров имат потребност от точки и ще опитат да поднесат изненада.
Двубоят стартира в 15:30 ч. и ще може да го следите .


СЪСТАВИ
ЦСКА 1948: 29 Даниел Наумов, 24 Лазар Марин, 3 Димитър Пиргов, 87 Симеон Петров, 77 Крум Стоянов, 7 Марио Топузов, 18 Ивайло Чочев, 37 Емил Мартинов, 20 Ангел Бастунов, 33 Галин Иванов, 10 Георги Русев
Лудогорец: 71 Кристиан Кахлина, 4 Неусиано Гусмао, 6 Шакил Пинас, 8 Жоаким Араужо, 9 Хигиньо Ескави, 13 Мавис Чибота, 23 Мануел Кафумана, 24 Оливие Вердон, 30 Игор Пластун, 37 Бернард Текпетей, 64 Доминик Янков
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
48` - 1:0! Домакините излязоха напред в резултата малко след началото на втората част. След безредие при осъществяване на ъглов удар топката бе гърдирана от Ивайло Чочев. Той стреля от близко и мощно, а след рикошет в защитник топката въпреки всичко се озова в мрежата на Кахлина.
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В 5-ата минута се стигна до доста любопитна обстановка. Георги Русев получи дълго подаване, а против него бе единствено Оливие Вердон. Бранителят на " орлите " подвигна високо ръката си и спря топката пред погледа на атакуващия състезател на столичани. Те имаха искания, че това е пряк червен картон, защото бе финален в защитата и това се случи малко пред границата на наказателното поле.
Главният рефер Георги Димитров в началото сподели единствено жълт картон. След това обаче ВАР му алармира да преразгледа обстановката и Димитров извади пряк червен картон на Вердон . Впоследствие Ивайло Чочев стреля непосредствено от свободния удар, само че топката мина с малко над напречната греда на Кристиан Кахлина.
Численото предимство за домакините се усети и българският първенец бе много неактивен в офанзива в идващите минути на фона на стандартите, които е задал. Дори противоположното, столичният тим владееше повече топката и създаваше повече офанзиви, само че без такива, които да доведат до чисти голово положения.
Малко след преполовяването на частта се стигна до чудноват миг в срещата, откакто основният арбитър Георги Димитров остана с разкървавен нос, когато състезател на Лудогорец почисти топката право в неговото лице.
В 42-рата минута се стигна до най-чистото състояние за гол в срещата. Ивайло Чочев бе оставен безусловно непокрит в наказателното поле на отлична позиция и получи точно центриране. Той стреля с глава, само че не съумя да уцели вратата от непосредствена отдалеченост.
ПРЕДИ МАЧА
В състава на Лудогорец евентуално ще има ротация, с цел да може титулярите да бъдат непокътнати за дуела против Цървена звезда в Лига Европа в четвъртък. Така най-вероятно на вратата ще застане Серджио Падт, а Ихинио Марин ще води офанзивата.
" Червените " имат единствено 11 точки в актива си и ще се борят за оцеляване през този сезон. Очаква се те да заложат на един чист нападател в лицето на Денислав Ангелов, който да бъде подпомаган от Галин Иванов и Ангел Бастунов.
Двата тима са изиграли 4 публични мача между тях, като салдото е три победи за Лудогорец и една за ЦСКА 1948. В началото на сегашния сезон разградчани бяха безпощадни вкъщи - 3:0.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР