Гости и приятели на Thumbelina бяха първите, които прекрачиха прага

...
Гости и приятели на Thumbelina бяха първите, които прекрачиха прага
Коментари Харесай

THUMBELINA – Приказният свят на облеклата отвори врати в София

Гости и другари на Thumbelina бяха първите, които прекрачиха прага на шоурума, в кв. Лозенец и в този миг се озоваха във вълшебния свят на марката, въодушевен от приказките на Ханс Кристиан Андерсен.

Създадена преди по-малко от година, Thumbelina бързо се трансформира в другата марка за облекла и печели все по-голяма известност. Моделите й не остават незабелязани, тъй като всеки, носи своята уникалност и подарява притежателя му с характерност, жанр и класа. Прецизно подбраните италиански материи доставят същинско наслаждение при досег. Thumbelina e за дамата, която основава своя дрешник с обич и внимание, в който детайлите се допълват и надграждат през сезоните в естетика и грациозност. Всяка дреха носи персоналното обръщение – откъс от приказката „ Палечка “. Този спомагателен акцент, отличава марката и прави дрехата още по-специална.

 THUMBELINA - Приказният свят на облеклата отвори порти в София

Всъщност, зад магията на стоят „ Малечка “ и „ Палечка “ – точно по този начин се назовават една-друга изобретателните приятелки Ангелена и Надежда, когато са едвам на 9год. и още тогава въодушевено са си казвали: „ Ей, в този момент ще създадем нещо дружно! “. И го вършат! 20 год. по-късно те основават Thumbelina или „ Палечка “, тяхното първо ентусиазъм от приказките на Андерсен. „ Всяка дреха, за нас е като дете. “, споделят те и точно по тази причина и не биха я дали на всеки. „ Дрехата, не е просто плат, в кройка. Тя оживява върху теб. Тя носи обръщение. Тя има душа. Тя би трябвало да те усети, тъкмо по този начин, както ти усещаш нея. Това е магия. “. Ангелена и Надежда са толкоз прецизни в основаването на своята магия, че в случай че видят даже леко килнат началник – той би трябвало да бъде поправен на мига.

 THUMBELINA - Приказният свят на облеклата отвори порти в София

„ Thumbelina е за динамичните дами, с самостоятелен жанр, за дръзките дами, за мечтателките, за девойките с нежни души и даже за най-малките… Палечки. “, споделят с усмивка Ангелена и Надежда и повдигат завесата за новата си сбирка „ Little Marmaid ”, като демонстрират и първите модели от главната линия, допълнена с мини серията за момиченца.

 THUMBELINA - Приказният свят на облеклата отвори порти в София

А какво ще е вашето обръщение от Thumbelina, може да разберете като посетите шоурума в сърцето на кв. „ Лозенец “ (ул. Св. Осий Кордобски, жил. гр. Южен парк, бл. 113 /в непосредствена непосредственост до Американското посолство/) и дано дружно да създадем вашата приказна история…

Посетете нашия

Последвайте ни и във ФЕЙСБУК

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР