Единственият българин, участвал на полуфинал за КЕШ и като футболист,

...
Единственият българин, участвал на полуфинал за КЕШ и като футболист,
Коментари Харесай

Паро: Ганчев спаси ЦСКА и за това, където се срещне, всеки път трябва да му се благодари

Единственият българин, взел участие на полуфинал за КЕШ и като футболист, и като треньор - Аспарух Никодимов, е един от знаците на ЦСКА.

Легендата разяснява пред " Тема Спорт " горещите тематики в " Борисовата " градина, свързани със промяната на собствеността, излизането на Гриша Ганчев от ръководството и идното посещение на Лудогорец.

" Определено ме изненада тази вест. Дано да е за положително. Не съм осведомен какво се е случило и не мога доста да си го обясня, почтено казано. Може той да е решил да прекъсне, може другите да са по-мераклии, по-богати. Може и да е заставен да излезе от клуба. Наистина не знам каква е повода. Със сигурност ЦСКА заслужава да е богат и доста добре проведен клуб. С триумфите, историята, фенската си маса... А и не можем да разясняваме доста, тъй като с Ганчеви да вземем за пример се познавах, до момента в който новите хора към момента не са ни споделили един ли е, доста ли ще са, кои са. Трябва това нещо да се обясни пред обществеността, да се покажат.

Гриша Ганчев избави клуба и за това, където се срещне, всякога би трябвало да му се благодари. Иначе той е цесекар, искаше доста от дълго време да вземе клуба. Говорили сме си, знам какъв брой обичаше ЦСКА и какъв брой неща искаше да реализира. Обаче пристигна в неприятен миг, тъй като Лудогорец се знае авансово още при започване на сезона, че ще стане първенец. Просто борбата не беше напълно спортсменска за жалост. Дано в този момент новите притежатели са по-силни и съумеят да се преборят с това. Факт е, че ЦСКА по този начин и не съумя да построи в действителност мощен тим, който да има изразено предимство против съперниците си, само че и това е въпрос на благоприятни условия ", сподели Паро.
 Децата питат, Християн Петров дава отговор
Децата питат, Християн Петров дава отговор

Любопитно видео от ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР