Господин Сидеров изнесе достатъчно информация, но ще внеса още яснота.

...
Господин Сидеров изнесе достатъчно информация, но ще внеса още яснота.
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров огласи впечатляваща статистика за разкритите убийства в България и призна дали ще прави своя партия!

" Господин Сидеров изнесе задоволително информация, само че ще внеса още изясненост. Преди, при започване на демокрацията, всеки имаше компания, след това по този начин стана и с партиите. Ние си имаме водач, той е един и се е потвърдил. " Това съобщи в " Здравей, България " Светлозар Лазаров, народен координатор на политическа партия " Атака ". " В момента аз съм народен координатор на партия " Атака ". Освен в страната, аз давам отговор и за връзката с външни структури. Хората не желаят да чуват изключително доста за партии. Аз реализирам контакти с цивилен сдружения предвид на това да съм по-близо до хората. Не знам за какво това се е разтълкувало като основаване на нов политически план ", сподели той.

" Знам за какво в действителност се е появила тази доктрина, само че няма да занимавам хората с това. " Обединени патриоти " е един план с доста капацитет, който би трябвало да бъде по-близо до гражданското общество. Трябва да работим в действителност за решение на техните проблеми. Това не значи, че не сме задоволени от настоящия план. Смятам, че той е резистентен ", сподели Лазаров.

" Раздор и противоречие има сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия и то поради Истанбулската спогодба, не сред патриотите. В Българска социалистическа партия има външен напън, то се вижда, а може би и в ГЕРБ, не знам ", сподели той.

" Вигенин сподели, че патриотите сме невежи и това е нашата мощ. Аз не се срамя, че не знам какво е " обществен пол ", в случай че той знае, да изясни. Ние сме консервативни, нашата идеаология са религията и патриотизма ", съобщи Лазаров.

" 95 убийства от които две не са разкрити. Едното допускам, че е на данъчния Стаменов, другото е на битова основа. Това е в действителност една впечатляваща статистика ", разяснява Лазаров.

Той проговори и за бутилката с ракия, която Сидеров е желал да сервира на Юнкер. " Дал е това, което видях в медиите, не знам за друго ", сподели той и пожела самичък да каже няколко думи за вота на съмнение: " Този избор е неплатежоспособен. Няма по какъв начин да се държи сметка за корупцията на държавно управление от няколко месеца. Това е избор срещу ГЕРБ от Българска социалистическа партия и подобен от Движение за права и свободи към " Обединни патриоти ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР