Господин президент, предадохте левите хора, обърна се лидерката на БСП

...
Господин президент, предадохте левите хора, обърна се лидерката на БСП
Коментари Харесай

Нинова: Господин президент, предадохте левите хора

Господин президент, предадохте левите хора, обърна се лидерката на Българска социалистическа партия към президента Румен Радев от Народното събрание. Поводът за думите ѝ е указът му за даване на военна помощ за Украйна.
Прочетете още
Обръщаме се към президента: дължите пояснение на обществото по вашите думи. Защо поехте риска да въвлечете България във войната? Господин президент, предадохте левите хора, предадохте социалистите, които са за мир и в две акции ви издигат и поставят всички старания да бъдете определени: вие за президент, а Илияна Йотова - за вицепрезидент, сподели Нинова.

Както към този момент знаете, президентът Радев не спря даването на оръжия за Украйна и през днешния ден разгласява с декрет закон. В тази връзка имаме да ви споделяме няколко неща: Първо, през март месец президентът направи следното изказване: който вземе решение за даване на оръжие за Украйна и по този метод ни въвлече във войната, би трябвало да се изправи пред обществото и да изясни какъв е рискът, тъй като цената постоянно се заплаща от жителите, добави още соцлидерката.

И изясни още:

Ще сезираме Конституционния съд. На 21-и декември поканихме сътрудниците от " Възраждане " да се причислят, тъй като нашите подписи не стигат. Ако това не се случи, още през днешния ден ще сезираме омбудсмана.

Ще използваме всички вероятни способи по закон. е създадем всичко по силите ни да спрем този контракт, който съставлява взимане на страна във войната и замесване на България в нея.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР