Господин Митев, вие харесвате ли Хелоуин?. Такъв въпрос задава водещият

...
Господин Митев, вие харесвате ли Хелоуин?. Такъв въпрос задава водещият
Коментари Харесай

Георги Любенов цитира Борисов за децата на Хелоуин

" Господин Митев, вие харесвате ли Хелоуин? ". Такъв въпрос задава водещият на Българска национална телевизия Георги Любенов към своя посетител в студиото - депутатът от " Продължаваме промяната " (ПП) Искрен Митев.

Запитването му е меко казано извънредно, защото освен честването на Вси светии беше преди повече от две седмици, само че единствено до преди минути събеседникът му е приказвал за най-обсъжданата сега тематика - и опитите за връщането на хартиената бюлетина от страна на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Все отново Митев взема решение да отговори: " Това е един забавен мотив хората да влязат в друга роля. Това е един празник, който въпреки всичко не е български. Има български празници, които одобрявам повече от Хелоуин ".

Оказва се обаче, че Любенов въобще не се интересува от мнението на депутата за празника, а просто се пробва да цитира водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Питам ви дали харесвате Хелоуин, тъй като през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов произнесе една прекомерно забавна метафора,свързана с Хелоуин. Каза, че " Промяната " са като деца на Хелоуин - когато получават лакомство, те са удовлетворени. Ако обаче в случай че не получат лакомство, вършат беля ", споделя той.

Водещият продължава, като пита Митев дали " харесва тази метафора " и дали депутатите от " Продължаваме промяната " се държат като " деца на Хелоуин ". Въпросът му съвсем припокрива изявлението на Борисов от петък, в което той подлага на критика членовете на Политическа партия, че се държат безконтролно и желаят лакомства, Gemcorp, батерийки, туй-онуй ".

Странното питане обаче не предизвика Искрен Митев. Той съумява да реагира със лична " забавна " имитация: " Харесва ми тази метафора, тъй като я направи човек, който в медиите постоянно назовават " тиква ". Аз свързвам Хелоуин с тиквите, а тиквите, знаете - те ги издълбават и стават фенери ".

" Може би единствената асоциация на Хелоуин, която мога да направя с изказването на индивида, който цитирахте, е неговият прякор - тиква - като един облик, който се пробва да плаши жителите с доста страшни неща, а в действителност е един наказан измамник ", споделя в отговор Митев.

Това не е първият път, в който водещият на Българска национална телевизия демонстрира интерес към изявленията на депутати от ГЕРБ. Миналата събота той прояви подобен и след изявлението си с депутата от партията Делян Добрев, когато

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР