“Господин Борисов няма да ме уплаши, няма да уплаши и

...
“Господин Борисов няма да ме уплаши, няма да уплаши и
Коментари Харесай

Манолова: Създавала съм проблем на Борисов? Мисля да продължа да го правя


“Господин Борисов няма да ме уплаши, няма да уплаши и другите хора”, това съобщи самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова през днешния ден след среща с жителите на кв. "Кръстова вада ".

Коментарът на Манолова бе във връзка присъединяване на премиера ден по-рано в предаването “Лице в лице” по БТВ, в което той изрази разочарованието си от Мая Манолова.

"От вчерашното изказване на господин Борисов разбрахме, че той има проблем с трима души - Лозан Панов, Христо Иванов и Мая Манолова. Той има проблеми с доста повече хора и казусът му е, че е решил да брани властта с всички сили и по всевъзможен начин, в това число и властта на тези, които е назначил да ръководят ", добави Манолова.

"Разбрахме и че към този момент съжалява, че съм била омбудсман, тъй като съм създавала проблеми на него, на Фандъкова и на ГЕРБ ", сподели още гражданският претендент и изрично съобщи, че " в случай че Борисов продължи да ръководи по същия метод, ще продължа да му сътворявам проблеми. "

"Проблемите на Фандъкова са проблеми и на Борисов ", разясни тя.

Манолова бе безапелационна, че не основава проблеми на хората от ГЕРБ, "защото там има честни хора, на които децата са отвън детските градини, които дишат замърсен въздух и които се нервират в безкрайните тапи. "

"Надявам се, че след 14 години във властта, някой ще изясни на Борисов разликата сред аполитичен и безпартиен ", добави гражданският претендент във връзка думите му, че й бил повярвал, че е аполитична.

"Аз се интересувам от проблемите на хората, интересувам се от орисите на хората, а господин Борисов, може би, е единствено партиен ", приключи Манолова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР