Господари на ефира няма да се излъчва в телевизионния ефир

...
Господари на ефира няма да се излъчва в телевизионния ефир
Коментари Харесай

След разминаване с телевизии: Господари на ефира минава онлайн

" Господари на ефира " няма да се излъчва в телевизионния ефир и се пренасочва към интернет, а новото име на предаването ще бъде " Господари на уеба ". " Преговорите с малките екрани за бъдещето на предаването в последна сметка завършиха без резултат ", се споделя в известие, оповестено на формалната страница на предаването.

В началото на тази година годината договорът на " Господари на ефира " с Нова тв изтече и не беше възобновен. Малко по-късно от предаването признаха, че водят диалози и с други малките екрани. От екипа на предаването обаче споделят, че до контракт не се е стигнало, тъй като " визиите ни за бъдещото развиване на „ Господари на ефира “ се разграничават дотолкоз, че не е допустимо да бъде реализирано съглашение ".

Така се стигнало и до решението предаването да продължи в интернет, където към този момент разработвали нова платформа.

Ето какво написа в известието на " Господари на ефира ":

" Скъпи другари, както знаете, към този момент няколко месеца „ Господари на ефира “ липсва от българския ефир. Преговорите с малките екрани за бъдещето на предаването, което през своята 16-годишна история се трансформира в институция, в последна сметка завършиха без резултат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР