Господари на ефира е пример за необективна журналистика и това

...
Господари на ефира е пример за необективна журналистика и това
Коментари Харесай

Нови измами и пропаганда – „Господари на ефира” се завръща, за да отврати отново нормалните хора!

„ Господари на ефира ” е образец за необективна публицистика и това е ясно за всеки здравомислещ човек. В продължение на 15 години те посочваха единствено едната позиция в своите репортажи по малкия екран, а по-късно продължиха по този начин и в интернет.

От повече от година да вземем за пример „ Господарите ” отразяват войната в Украйна единствено през призмата на Запада. Репортерите им на всички места жигосват Владимир Путин като принудител, урод, агресор и какъв ли още не. На това се вика западна агитация, която за жал върви по множеството родни медии.

Предаването, продуцирано от Джуди Халваджиян, не си служи с почтени способи в следствията си. Все още се помни по какъв начин репортерът им Димитър Върбанов се направи на пребит от склададжии във Велико Търново. Това бе и краят на предаването в тв ефира.

И в този момент това същото предаване, цялостно с измами и агитация, напира да се връща в малкия екран. Именно за това загатна обилният ваучър, който бе проведен за 20-тата му годишнина.

Репортаж от празненството бе показан в „ Като две капки вода ”, което приказва, че може би още веднъж Нова телевизия ще излъчва „ Господарите ”.

Говори се, че Бойко Борисов е оказал помощ за свалянето му през 2018 година, защото в предаването постоянно се говорело против него. Джуди Халваджиян фактически не му е почитател, тъй като той избира Политическа партия и Демократична България, за които неприятна дума не са споделили в „ Господари на ефира ”, което отново демонстрира какъв брой пристрастно и необективно е това предаване.

Уж търси истината, а в действителност постоянно обслужва нечии ползи. Това излиза наяве от тези 20 години на измами и агитация.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Господари на ефира
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР