Гошо Гинчев, който е част от Управителния съвет на Българския

...
Гошо Гинчев, който е част от Управителния съвет на Българския
Коментари Харесай

Гошо Гинчев разкри дали тотото ще става спонсор на Левски

Гошо Гинчев, който е част от Управителния съвет на Българския състезателен тотализатор, разкри, че към този миг не се водят договаряния с Левски. Той добави, че това не стои не дневен ред.

" В живота има катаклизми. Видяхме, че в тези сложни времена левскарската общественост се сплоти. Сега е моментът да се постановат български играчи. Държавата в лицето на Министър-председателя постоянно е откликвала и пособия. Спортният тотализатор от 57 години подкрепя на българския спорт. За това е основан. В момента не сме разговаряли по тематиката да ставаме спонсор на Левски. Спортният тотализатор само може да си популяризира продукта. Било то в олимпийци, състезатели, баскетбола или във волейбол. Това е индиректният вид да се оказва помощ ", съобщи Гинчев

Гошо Гинчев дружно с един от най-големите любимци на синята аудитория Димитър Иванков се включиха в благородна самодейност за разпределяне на храна на нуждаещи - Заедно за Сердика. Над 500 индивида ще получат в днешния ден храна от доброволци от квартал Орландовци.
 Левски пробва да понижи вноската към Национална агенция за приходите
Левски пробва да понижи вноската към Национална агенция за приходите

В момента " сините " заплащат по 143 хиляди лв. на месец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР