Горещо лято, в което всичко ще е 6, обещава филмовият

...
Горещо лято, в което всичко ще е 6, обещава филмовият
Коментари Харесай

Всичко е 6 с „Великият понеделник“ това лято по KINO NOVA

Горещо лято, в което всичко ще е 6, дава обещание филмовият канал KINO NOVA с обичаната акция на всички върли киномани - „ Великият понеделник “. На 25 юни феновете поемат контрола върху избора на филм, който да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч. И тъй като да си на шест е доста значим миг от житейския път, „ Великият понеделник “ отбелязва 6 по специфичен метод с вълнуващи нововъведения за своите фенове.

Традиционно феновете ще избират своя обичан филм от седмична селекция, само че в шести сезон всичко е 6 – по тази причина и филмовите оферти всяка седмица ще бъдат 6, а не 5, както до момента. Любителите на качествените филми ще могат да създадат своя избор на специфичния уебсайт на Великият понеделник. Освен че ще се забавляват с избора на обичания си филм, феновете ще печелят и награди – всяка седмица двама от всички дали своят вот ще получат страховит брандиран подарък.

На финала на емблематичната за KINO NOVA акция, в която господства фенът, също има изненади. За да бъде всичко 6, огромните награди също ще са 6 – всички, които са дали своят вот всяка седмица в продължение на „ Великият понеделник “, имат късмет да завоюват специфичен, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

Научно-фантастичната драма „ 2012 “ е един шестте кино лентата, за които киноманите могат да дадат своя глас в първата седмица на акцията на KINO NOVA. Три от останалите оферти са отличени от Академията филми - „ Джанго без окови “ с 2 статуетки Оскар, „ Хобит: Неочаквано странствуване “ с 3 и „ Английският пациент “ с цели 9 награди Оскар. „ Добрият овчар “ с присъединяване на Мат Деймън и Анджелина Джоли и приключенската премиера “Изгубеният свят Z ” също ще се борят за гласовете на феновете. Феновете могат да избират своя любимец на, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 2 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

" Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР