Горещо лято с много емоции и вълнуващи моменти предстои за

...
Горещо лято с много емоции и вълнуващи моменти предстои за
Коментари Харесай

Горещо лято при подрастващите с участие на България в световния елит

Горещо лято с доста страсти и вълнуващи моменти следва за националните ни волейболни тимове при подрастващите. В идващите месеци България ще бъде показана на конгреси от най-високо равнище, като още веднъж дребните „ лъвове “ и „ лъвици “ ще пазят цветовете на трибагреника и ще гонят най-хубаво класиране в международния хайлайф.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Програмата е доста наситена, като представителните ни селекции ще вземат присъединяване на три международни шампионати, Европейски юношески олимпийски фестивал при двата пола, а единствено преди дни стана факт и класиране за Европейското състезание при юношите U17, които завоюваха квалификацията в София от зона BVA. Девойките U17 ще гонят визи за Евроволей на втори кръг квалификации през април.
 Кой взе най-хубавата компания от Мартин Стоев? Кой взе най-хубавата компания от Мартин Стоев?
Eто програмата за лято 2023 в елементи:

Младежи до 21 години (състезатели, родени 2003/04 година)

7-16 юли: Световно състезание в Манама (Бахрейн)

Участват 16 тима: Бахрейн, Египет, Тунис, Иран, Индия, Италия, Полша, Бразилия, Аржентина, Съединени американски щати, Мексико и още пет страни, измежду които БЪЛГАРИЯ , които са по ранкинг.
 Виктор Карагьозов: Тези награди са огромна горделивост, както за мен, по този начин и за момчетата Виктор Карагьозов: Тези награди са огромна горделивост, както за мен, по този начин и за момчетата
Младежи до 19 години (състезатели, родени 2005/06 година)

4-13 август: Световно състезание в Сан Хуан (Аржентина)

Участват 20 тима: Аржентина като хазаин, Япония, Иран, Индия, Република Корея, Нигерия, Египет, Италия, Франция, БЪЛГАРИЯ, Сърбия, Белгия, Словения, Бразилия, Колумбия, Съединени американски щати, Мексико, Пуерто Рико и Коста Рика.

Девойки до 19 години (състезателки, родени 2005/06 година)

1-11 август: Световно състезание в Осиек (Хърватия) и Бекешчава (Унгария)

Участват 24 тима: Хърватия и Унгария като домакини, Япония, Китай, Република Корея, Тайланд, Италия, Турция, Германия, Сърбия, Полша, БЪЛГАРИЯ , Аржентина, Бразилия, Чили, Съединени американски щати, Доминиканска република, Пуерто Рико и Мексико, останалите до 24 са по ранкинг.

Европейски юношески олимпийски фестивал за младежи до 19 години и девойки до 19 години (състезатели родени 2005/06 година)

23-29 юли в Марибор (Словения)
 България U17 се класира за Евроволей 2023! България U17 се класира за Евроволей 2023!
Юноши до 17 години (състезатели, родени 2007/08 година)

19-30 юли: Европейско в Подгорица (Черна гора)

Класирали се тимове досега: Черна гора като хазаин, Полша, Италия, Словения и БЪЛГАРИЯ от зоналните квалификации в първия кръг.
 Девойките на България до 17 години изгубиха от Турция и пропуснаха първия си късмет да вземат квота за европейското Девойките на България до 17 години изгубиха от Турция и пропуснаха първия си късмет да вземат квота за европейското
Девойки до 17 години (състезателки, родени 2007/08 година)

11-22 юли: Европейско състезание във Върнячка Баня (Сърбия) и Бекешчава (Унгария)

Класирали се досега: Сърбия и Унгария като домакини, Турция, Полша, Хърватия и Италия, като първенци от зоналните квалификации в първия кръг.

България приключи на второ място на зоналната подготовка от BVA в Турция и ще търси място на Евроволей от втория кръг на квалификациите.

20-23 април: Втори кръг на европейските квалификации.

Предстои да бъдат оповестени домакините и групите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР