Горещо, горещо, чак пари! Спортната звезда и бивш съпруг на

...
Горещо, горещо, чак пари! Спортната звезда и бивш съпруг на
Коментари Харесай

Пожар в мрежата! Том Брейди бил шутът на Жизел заради Ирина Шейк (Скандални разкрития)

Горещо, горещо, чак пари! Спортната звезда и някогашен брачен партньор на модела Жизел Бюндхен — Том Брейди, беше хванат с нова гореща хубавица в колата. И то не коя да е, а Ирина Шейк.

Звездата от " Елена от Троя " и някогашна обичана на Брадли Купър, разсея всевъзможни клюки за събиране с артиста, като се появи в компанията на някогашния на колежката си. Двете приятелки в последно време не си приказват доста, само че мнозина смятаха, че Жизел и Ирина просто са заети с работата си. Моделките на " Виктория Сикрет " живеят и на разнообразни местоположения. Докато Ирина избира Ню Йорк, Жизел прекарва времето си в слънчева Калифорния и постоянно може да бъде забелязана из Лос Анджелис.

Преди дни обаче стана ясно, че Ирина е новата възлюбена на Том Брейди. Двамата бяха засечени в колата му след бурна нощ в дома му, до момента в който той нежно я галеше по лицето, преди да я остави пред хотел в Лос Анджелис.

Брейди, който през декември публично се разведе с Жизел Бюндхен, още преди седмици беше свързван с Ирина. Двамата бяха видени на милиардерска женитба в Ню Йорк, само че някогашната звезда от НФЛ съобщи, че са единствено другари. Присъстващи обаче твърдяха, че цяла вечер Ирина се хвърляла върху футболиста, а той се опитвал да я отблъсне. Говорителите и на двамата отхвърлиха този слух, обявявайки, че е " злонамерена нелепост ". Съдейки по видяното, Ирина освен, че не е " незаинтересована " от връзка с Брейди, само че и наподобява го обожава... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР