Горещи следи свързват бруталния разстрел на бившия полицай Любомир Иванов

...
Горещи следи свързват бруталния разстрел на бившия полицай Любомир Иванов
Коментари Харесай

Убийство с дъх на цигари: разстреляха показно покровителя на Бирмите



Горещи следи свързват бруталния разстрел на някогашния служител на реда Любомир Иванов със сенчестите предприемачи Евлоги Станоев – Голямата Бирма и синовете му Георги и Антон, издадоха проверяващи служители на реда от мястото на престъплението. Жертвата на показното ликвидиране, което раздруса жителите на кв. “Лозенец ” точно на християнския празник Благовещение, беше търсена с червета бюлетина от Интерпол за произвеждане и разпространяване на незаконни цигари. ОПГ-то е работило необезпокоявано години наред под шапката на Бирмите.

Благодарение на разстреляния Любовир Иванов, който дълги години беше началник на Криминална полиция във 2-ро районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, сенчестите предприемачи въртяха няколко незаконни заводи за цигари. Там Бирмите произвеждаха на конвейр както имитации на известни тютюневи марки, по този начин и така наречен illicit white, каквото е формалното наименование на цигарите “куча марка ”, предопределени за незаконен експорт.

През септември 2018 година, под управлението на Специализираната прокуратура, незаконните манифактури бяха разрушени, а убития служител на реда Любомир Иванов, дружно с Бирмите бяха оповестени за търсене. След серия сделки “под масата ”, в края на 2018 и началото на 2019 година, крими героите тихомълком се върнаха у нас и бяха освободени, а разкледванията против тях – заметени под килима. В ъндърграунда се приказва, че удобният излаз е с помощта на здравите връзки на разстреляния началник от Криминална полиция, който е разнасял препълнени с кеш сакове в верните кабинети и офиси.

Каква е ролята на Евлоги Станоев-Голямата Бирма в днешното брутално нападение в сърцето на баровския квартал “Лозенец ” следва да разберем.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР