Горещата поддръжка на феновете на ЦСКА-София по време на струва

...
Горещата поддръжка на феновете на ЦСКА-София по време на струва
Коментари Харесай

БФС глоби "ЦСКА-София" с 40 800 лв.

Горещата поддръжка на почитателите на " ЦСКА-София " по време на коства доста скъпо на клуба. Дисциплинарната комисия към БФС санкции " алените " с общо 40 800 лева и наложи наказване " отнемане от домакинство ", което е сменено с мач пред празни трибуни и ще бъде изтърпяно в дуела против " Ботев " (Вр) от XXI кръг на шампионата.

Основната част от глобата - 30 000 лева, е поради това, че " ЦСКА-София " за трети път през сезона е лишен от домакинство. Другото съществено нарушение е хвърлени предмети с следствие и пострадване на служебно лице, което точно докара до наказването без аудитория и санкция от 4000 лева Става въпрос за метната бомбичка, която е улучила в крайници лекаря на " Лудогорец " Валентин Великов, а резервата в разградския тим Илкер Будинов е със подозрение за спукано тъпанче от взривната вълна.

Останалите осъдени действия на публиката на " ЦСКА-София " са: възпламенени бомбички на пистата (2000 лева.), хвърлени факли и димки на писта (2000 лева.),  потребление на факли и димки довели до прекъсване на играта (1000 лева.), обидни и нецензурни викания (1000 лева.), хвърлен предмет (500 лева.) и нерегламентирано потребление на факли и димки (300 лева.).

Заради аления си картон в края на срещата халфът на " ЦСКА-София " Карло Мухар е със спрени права за 1 мач и санкция 300 лева Треньорът Стойчо Младенов пък е с предизвестие и санкция 600 лева, а членът на екипа му - кондиционният експерт Кирил Динчев, е осъден за 1 мач и санкциониран с 1200 лева

За " Лудогорец " е осъден единствено Мавис Чибота - 1 мач и 1000 лева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР