Гореща фотосесия направи гаджето на Бен Афлек. Заради своя чар,

...
Гореща фотосесия направи гаджето на Бен Афлек. Заради своя чар,
Коментари Харесай

Ана де Армас се появи на корицата на Vogue - slava.bg

Гореща фотосесия направи гаджето на Бен Афлек. Заради своя сексапил, актрисата с кубинско-испански корени бе поканена от екип на Vogue – Мексико, където я виждаме на корицата на октомврийския брой.

32-годишната Ана де Армас демонстрира естествената си хубост, позирайки на плажа, с доста лек грим и пясък по кожата и косата.

Красавицата пусна два фрагмента от фотосите, направени за стилната библия. Един от тях е черно-бял, като за него тя е без облекла, единствено с черни латексови ръкавици на ръцете.

„ Номер 1 “, „ Кралица “, „ Невероятни фотоси “, пишат почитателите ѝ.

Според информация на американски таблоиди, Ана де Армас към този момент се е преместила да живее при Бен Афлек, с който я виждаме все по-често. В момента той ѝ оказва помощ да се приготви за присъединяване си в лентата „ Смъртта може да изчака “, където ще си партнира с Даниел Крейг.

„ Желая да ме видят като освен това от дамата с предизвикателната рокля с надълбоко деколте и гол тил, само че в това време трябваше да запазя от блясъка, с който се разпознава персонажът ми “, споделя тя.

Любовта сред Ана и Бен пламва на снимачната площадка на кино лентата „ Deep Water “, където играят съпрузи, които са се разделили. Те оповестиха обществено връзката си едвам през март тази година, откакто бяха снимани на сантименталната им отмора в Коста Рика.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР