Горещ стриптийз спретна Дарин Ангелов в сряда сутрин в предаването

...
Горещ стриптийз спретна Дарин Ангелов в сряда сутрин в предаването
Коментари Харесай

Дарин Ангелов шашна със стриптийз в „На кафе”

Горещ стриптийз спретна Дарин Ангелов в сряда заран в предаването „ На кафе ” по Нова тв. Актьорът по този начин се вживя в задачата си, която беше да пресъздаде гореща сцена от новия филм „ Професия стриптизьор 3 ”, че Стаси Кара, пред която гънеше тяло, взе да гледа необичайно концентрирано.
 

Целта на стриптийза бе да открие кино рубриката на Стаси в предаването, като тематиката в сряда бе отдадена на горещи кино подиуми. Дарин очевидно бе репетирал, тъй като доста се постара да докара придвижвания но Чанинг Тейтъм, който играе в лентата „ Професия стриптизьор 3 ”. Разбира се, няма по какъв начин да повтори напълно хореографията му, защото е много комплицирана, включва и акробатични номера в някои подиуми, само че пък се раздаде, колкото можеше.

Актьорът стартира с плавни придвижвания и чупки в ханпа зад Стаси, която бе седнала на стол съвсем като Салма Хайек във кино лентата. Тъкмо една от нейните подиуми с Чанинг Стаси и Дарин се пробваха ненапълно да пресъздадат. В старанието си Дарин дори прокара ръце в рискова непосредственост до бюста на Стаси, а след това и по бедрата й, до момента в който танцуваше сластно зад нея. Нашенецът възседна дамата си като американеца във кино лентата и размята мислено ласо. Кулминацията беше, когато Дарин падна на колене сред краката на Стаси, изви се обратно и съблече тениската си. След това артистът обхвана с блузата си врата на колежката си и плъзна език на сантиметри от лицето й.

„ Стига! Стаси, ела тук. Дарине, заминавай се обличай! ”, прекъсна ги Гала и скапе стриптийза, който по всяка възможност е шашардисал някои фенове. Ангелов извърши нареждането и се скри от камерите, а пък Стаси изприпка гузно при Гала, обяснявайки тематиката на кино рубриката. Изтъкна още, че тази седмица е премиерата на кино лентата, поради което с Дарин спретнали секси сценката. „ А-а-а, нямаше друго, което да може да илюстрира „ Професия: Стриптизьор 3 ”?! Това тъкмо ”, възкликна Гала и се усмихна, въпреки и неенергично.

„ Дарине, закопчай си ризата и се облечи, както си беше ”, провикна се водещата, преди да остави Стаси Кара да премине към изреждане на паметни горещи кино подиуми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР