< Горещ картоф“ е вечната тема за възрастта на Лили Иванова < Години

...
<
Горещ картоф“ е вечната тема за възрастта на Лили Иванова
<
Години
Коментари Харесай

Завесата падна: Ето истинската възраст на Лили Иванова!

< „ Горещ картоф “ е безконечната тематика за възрастта на Лили Иванова
< Години наред се спекулира на какъв брой години е примата на българската сцена. Нито многочислените шлагери, нито концертните  й изяви могат да отклонят вниманието от любопитната тематика за възрастта на Лили Иванова.
< „ Принос “ за това любознание има и самата гранд дама на музиката, която настойчиво крие годините си.
< Но тава не е единствено неин приоритет, а и на много дами от хайлайфа. Вечният секс знак Аня Пенчева, Катя Близнакова, моделката Венета Харизанова, доста певици, актриси, че и елементарни дами го вършат. Женска суетност, биха възкликнали мнозина.
< Да, по този начин е, само че при Лили нещата са се задълбочали в нездравословен интерес. Злобарите се дивят по какъв начин на солидна възраст тя не стопира, не се уморява, а продължава да радва феновете си.
< Писмо в редакцията на Хотарена от четец дава „ светлина “ в тунела за възрастта на топ певицата. По думите му кубратската дива е родена през 1934, като на 23 април тя ще навърти 89 години.
< Нейната дата на раждане е вписана и в ученическия дневник на  училището на Лили в Кубрат, сочи като доказателство той.
< „ Какво им вади очите възрастта на Лили Иванова. Евала, че и на тази възраст тя не се уморява да пее и да ни радва с песните си “, пазят я гневно нейни почитатели.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР