Горда и щастлива съм със съседите си!, тази констатация откриваме

...
Горда и щастлива съм със съседите си!, тази констатация откриваме
Коментари Харесай

Неизвестен с чадър успя да изненада панагюрци с добрината си СНИМКА

" Горда и щастлива съм със съседите си! ", тази констатация откриваме в обява на панагюрка, която споделя една история, която демонстрира, че добрината е и в дребните жестове към хората към нас.

Синът на Кристина Делийска не запомнил прозореца на фамилната " Хонда " отворен. В дъждовното време последните дни това можело да докара до неприятности, само че това не се случило. Съсед поставил чадър, с цел да не влезе вода във возилото.

" Благодаря на положителния човек! Все още не знаем кой е той, само че е човек с огромна душа! ", написа Делийска. " Спокойна съм, тъй като имаме такива съседи! "

Вижте цялата обява на Кристина Делийска:

" Вярвам в хората!
Вярвам в положителното!
Горда и щастлива съм със съседите си!
На фотографията се вижда по какъв начин синът ми си откри колата в неделя сутринта! Млад водач, без построени привички, в събота вечер е оставил колата с отворен прозорец. Някой комшия е видял това през нощта и, с цел да не се мокри седалката от дъждовете, е поставил чадър!

Благодаря на положителния човек! Все още не знаем кой е той, само че е човек с огромна душа!
Щастлива съм, че имаме такива съседи!
Спокойна съм, тъй като имаме такива съседи!
Благодарна съм, че имаме такива съседи!
Бъдете здрави! "

Във времена, в които постоянно не позваваме съседите си, а по тротоарите на огромните градове кипи ежедневна борба за паркоместа, сходни истории ни демонстрират, че добрината е тук. Трябва ни единствено воля да я правим и сърце да я оценим.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР