Горанов: Имаме сили да постигнем нещо значимо"Вярвам, че тази година

...
Горанов: Имаме сили да постигнем нещо значимо"Вярвам, че тази година
Коментари Харесай

Горанов: Имаме сили да постигнем нещо значимо

Горанов: Имаме сили да реализираме нещо значимо
"Вярвам, че тази година ще има много мотиви за наслада и че имаме сили да реализираме нещо значимо. Имаме много положителни футболисти, сработихме се, сега много по-добре стоят нещата", съобщи бранителят на Левски Иван Горанов, който през днешния ден подписа нов контракт с клуба.

Новият договор на юношата на "сините" е за три години, а след подписването му той даде изявление за формалния уебсайт на клуба. "Изключително съм благополучен, че съумях да удължа контракта си с Левски. За мен това е една сбъдната фантазия, която продължава сега. Чувствам се прелестно в Левски, за мен това е най-хубавият подарък. През миналата година изпитах много отрицателни и много позитивни страсти. В момента ситуацията в тима с назначението на новия и запазването на състава е много позитивна. Вярвам, че тази година ще има много мотиви за наслада и че имаме сили да реализираме нещо значимо. Имаме много положителни футболисти, сработихме се, сега много по-добре стоят нещата", показа Горанов.

"Новият треньор ми прави извънредно положително усещане с метода, по който се държи с футболистите, организира тренировките и мачовете. Вярвам, че той ще ни помогне много да подобрим играта си и да реализираме резултатите, които всеки един левскар желае. Във всеки един мач се разпределям оптимално за този тим, мисля, че към този момент и чужденците знаят в какъв тим се намират. Имаме огромен капацитет, много положителни футболисти, имаме силите и имам вяра, че тази година ще реализираме значими успехи", добави Горанов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР