Google пусна ъпдейт на приложението YouTube за платформата iOS, който

...
Google пусна ъпдейт на приложението YouTube за платформата iOS, който
Коментари Харесай

Поправка намали апетита на YouTube към батерията на iPhone

Гугъл пусна ъпдейт на приложението YouTube за платформата iOS, който най-сетне в профил проблемите с батерията, безпокоящи потребителите на iPhone напоследък. Във версия 12.45, нововъведенията са сбити: “Коригиран е казусът с потреблението на батерията”. В описанието на версията се споделя: “Променихме това, което трябваше да се коригира”. Така или другояче към този момент е ясно, че Гугъл следи недоволствата на общността на Apple и без гласност се труди над подобряването на приложението си.

YouTube напоследък последователно се трансформира в едно от най-ненаситните от позиция на потенциала на батерията iOS приложение, тъй че доста от притежателите на iPhone изтриха формалния клиент в интерес на инсталиране на различни такива. Няколко известни странични клиента на YouTube за iOS бяха отстранени от магазина за приложения App Store и изборът стана много стеснен, тъй че доста консуматори взеха решение да употребяват уеб-версията.

Въпреки това, потреблението на браузерната версия на YouTube в мобилната версия на Safari има няколко явни неудобства и обилни ограничавания: в частност, за най-сериозен минус спрямо формалния клиента може да се смята неналичието на поддръжка на HD-видео.

И макар, че от Гугъл наподобява са коригирали относителния проблем с батерията в YouTube за iOS (все отново, за изработката на финален извод още е рано), компанията остава да свърши още много работа по оптимизацията на своите приложения за екосистемата на Apple, изключително по отношение на стартирането на iPhone X. Например, Gmail, един от най-популярните имейл клиенти за Android и iOS, не поддържа изцяло iPhone X. Това кара доста консуматори да употребяват вградения пощенски клиент или даже да прибегнат към непряк.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР