Google продължава да повдига завесата преди утрешното I/O събитие. Компанията

...
Google продължава да повдига завесата преди утрешното I/O събитие. Компанията
Коментари Харесай

Google иска да ни помогне да не прекаляваме с нашия Android смартфон


Гугъл продължава да повдига завесата преди утрешното I/O събитие. Компанията разгласи, че има намерение да прибави повече Assistant функционалности към Wear OS , нови функционалности за заглушаване на уеб уеб сайтове в Chrome, Гугъл Pay to the web, както и планува поддръжка на още устройства с Гугъл Assistant. Сега се чака Гугъл да разгласи повече благоприятни условия за надзор на своята операционна система Android, които да оказват помощ на хората да ръководят времето, което отделят за своите мобилни устройства.
Идеята тук е, че хората може би се нуждаят от някаква софтуерна помощ, с цел да лимитират времето, което прекарват вторачили взор в смарт телефоните си. Добавянето на повече функционалности за надзор на времето може единствено да помогне на компанията да избегне ориста, сполетяла Apple – компанията бе предизвестена от личните си вложители, че децата безусловно не оставят своите iPhone. Apple реагира на рецензията с ангажимент да усъвършенства мобилните системи за наставнически надзор.

Гугъл към този момент има своя Family Link , набор от мобилни принадлежности, които разрешават на родителите да ръководят времето, което децата прекарват в прилагане на приложения, в това число алтернатива за заключване на устройствата, каквато липсва в операционната система на Apple.

Разширяването на обсега на сходни варианти и за възрастните може единствено да бъде от изгода за имиджа на Гугъл като производител на мобилни устройства. Според източниците на Post, изпълнителният шеф на Гугъл Сундар Пичай би трябвало да се концентрира върху тематиката за отговорността, вместо върху вярната технология.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР