Good morning, Upper East Siders! Ако тези думи са ви

...
Good morning, Upper East Siders! Ако тези думи са ви
Коментари Харесай

Любим хитов сериал се завръща с нови лица и обрати

Good morning, Upper East Siders! Ако тези думи са ви познати, то сигурно сте част от редиците на многочислените почитатели на " Клюкарката ", които с боязън чакат новия сезон. Премиерата му в Ню Йорк беше излъчена преди седмица.

Хитовият сериал, който всички гледахме сред 2007 и 2012 година, единствено с цел да разберем, коя е Клюкарката, сигурно съумя да се трансформира във феномен. Рестартът му обаче включа доста нови герои. И напълно нова концепция!

Актрисата Емили Линд, която ще влезе в ролята на Одри Хоуп, разкри пред Buzz Feed, че поредицата този път ще акцентира на проблемите в ЛГБТ общността, написа vesti.bg.

" За нас е доста значимо не просто да приказваме за тези неща, само че и да ги показваме като изцяло естествени, с които децата се сблъскват ", уточни тя. По думите ѝ не би трябвало да се приказва за това като за нещо ново и вълнуващо нещо, тъй като " то просто съществува ".

" Искаме да покажем, че неща, които преди бяха разнообразни или тематика табу, в действителност са изцяло естествени ", добавя актрисата.

Много от останалите артисти, които ще вземат участие в новата " Клюкарка " са на мнение, че в истинската версия на сериала в действителност липсва разнороден актьорски състав. Освен това те разкриват, че тематиката за ролята на пола ще бъде обсъждана и в шоуто.

" Много от дамите в сериала са мощни, такива бяха и в оригинала ", споделя Емили Линд.

" Ще се опитаме да покажем какво значи да бъдеш жена в това потомство, следвайки по-различни хрумвания ".

Съставът на новата " Клюкарка " не се тормози от това по какъв начин шоуто им ще бъде сравнявано с оригинала.

" Героите ни имат свои лични качества, които са специфични и поради които ще се отличават от оригинала ", показват актьорите.

Актуалната поредност ще се концентрира върху повишаването на въздействието на обществените мрежи върху младежите. Героите сменят малкия екран със стрийминг платформа, защото новият дом на продукцията е НВО Max.

Главните функции са поверени на:

Томас Дохърти, Илай Браун, Савана Смит, Тави Гевинсън, Зион Морено, Джейсън Готай и Адам Чанлър-Берет. Най-популярен от изброените е Дохърти. Звездата му изгря в Дисни, като измежду основните му функции са тази на Шон Матюс в музикалния сериал The Lodge и Хари Кук в " Наследниците ". 26-годишният шотландец се подвизава с второстепенна роля и във " Вампири: Наследството ". Поради забележителния му външен тип почитателите допускат, че той ще има роднинска връзка с Нейт Арчибалд.

Сюжетът на новия сезон на " Клюкарката " ще се разгърне за 10 епизода време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР