Гони лекари от България! Това на финала постига Стойчо с

...
Гони лекари от България! Това на финала постига Стойчо с
Коментари Харесай

Гони лекари от България и никой от сегашното мнозинство не реагира

Гони лекари от България! Това на финала реализира Стойчо с болница  " Лозенец "! Голяма дивотия! Още по-зле е дето никой от настоящето болшинство в Парламента не реагира! Лекарите там  се чустват изоставени и жертва на специфичните ползи в политиката. Знам, че младите към този момент мислят по какъв начин да отидат в чужбина. Скоро там приказвах с млада 29 годишна лекарка незабавно след нощна промяна в коронавирус отделението. Беше потресена, че видяла по малкия екран да споделят, че имат респиратори, а тя цяла нощ се опитвала от два да сглоби един, че пациент умира!

Имам другар от 35 години, който работи там. Бяхме алпинисти дружно.  Доцент. Прави интервенции в Париж, Лозана и София. Беше участъков доктор в Аляска, а преди този момент в циганската махала в Кюстендил. Голяма работа! Като му вземат операционната какво ще завоюва Републиката?! Нищо! Ще замине, а тук ще останат шматките. Това ли желаеме? Шматки ли желаеме да ни оперират?

Парцелите и леглата са бял дерт. Само с пари са свързани, а пари елементарно се намират. Хора няма! Хора с качества, с кураж и отговорност.

Такива би трябвало да ги пазим както диаманти.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР