Голямото преселение започна. Ако Коледните празници са семейни, то Нова

...
Голямото преселение започна. Ако Коледните празници са семейни, то Нова
Коментари Харесай

Появиха се и първите доволни клиенти, В България също има ВИП обслужване за малко пари

Голямото " преселение " стартира. Ако Коледните празници са фамилни, то Нова година се чества на разстояние и с компания. Такива са разбиранията на българина и той се приготвя за този миг месеци преди този момент. В редакцията на Sofia24.bg постъпи и първият позитивен отзвук /свикнали сме на негативни/.

Компания от четири млади девойки от столицата, решила да разнообрази и си запазили места в Сливен. Попаднали на публикация за къща за посетители в центъра на града, който не познават и тръгнали с трен и със подозрения. Оказали се прелестно сюрпризирани. Ето какво ни написаха:

Здравейте, взехме решение да станем нещо друго от масата, която единствено хейти и да кажем, че в България има и положителни практики. 

Ние сме млади, на 22-23 години, живеем в столицата, само че ни се прииска многообразие и взехме решение да потърсим опция за празниците, само че не в курортно населено място, а просто различен град. Попаднахме на Сливен, признавам-имаме познати там, само че никоя от нас не беше ходила.

Новата година и купона бяха ясни. Запазени места в нощен клуб, само че спането си го уредихме сами.

Попаднахме на публикация за къща за посетители, не знам дали да я кажа /Velvita/ се споделя. Офертата беше 140 лв. на нощ за 4 индивида. Офертата ни устрои.

Всички сме водачи, само че пътувахме с трен...знаем ли къде попадаме и безвредно ли е да се кара в този претрупан трафик!?

Та, тръгнахме, потвърдихме идване и за наша изненада, домакините от къщата за посетители ни чакаха на гарата.

Честно казано, на доста места съм била и у нас и по света, само че този жест ме трогна.

Пристигнахме по предопределение и още веднъж се усмихнахме - чакаше ни маса с питиета и храна. Буквално това са неща, които не чакаш в България, а в петзвездните хотели, които гледаме по филмите, тъй като малко са българите, които са отсядали в сходни.

Весело посрещане на празниците, хора и в случай че сте удовлетворени или недоволни, кажете си! Ние сме тези, които можем да променим нещата!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР