Голямото предвеликденско пътуване започна. Следват 4 неработни дни - до

...
Голямото предвеликденско пътуване започна. Следват 4 неработни дни - до
Коментари Харесай

Няколко катастрофи в първия ден от голямото пътуване за празниците

Голямото предвеликденско пътешестване стартира. Следват 4 неработни дни - до понеделник. Големият трафик и положението на пътищата са повода за засиления надзор от през днешния ден. Сигналите за произшествия по главните ни пътища обаче бяха доста.

Челен удар лиши живота на двама край село Абланица. Катастрофата е станала малко преди 16 ч., затвори едното платно и наложи трафикът да бъде отклояван през Ловеч и Севлиево.

Друга злополука на 89 км на Автомагистрала " Тракия ", в региона на Пазарджик, също провокира запушване. При случая за благополучие няма жертви. Катастрофа край Велинград провокира усложнения при напредването.

На изходите на София трафикът се натовари в следобедните часове, само че без тапи и тапи. Към този миг най-натоварено е пътуването от столицата през Благоевград, към Петрич, Сандански и " Кулата " и от Благоевград към Добринище и Гоце Делчев.

Другият претрупан сектор е на Автомагистрала " Тракия " в посока Пловдив, по-късно Автомагистрала " Марица " към Свиленград и " Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево ". Натоварено и пътуването сред Бургас и южните курорти по Черноморието.

Очаква се придвижването да бъде натоварено на следващия ден сутринта и по обяд. От " Пътна полиция " са извадили всички камери за следене скоростта по пътя, по тази причина карайте деликатно, със съобразена скорост и на нужната отдалеченост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР